Last van schouderklachten?

Schouderklachten kan een ernstige belemmering vormen in het dagelijks leven. Activiteiten die normaal heel vanzelfsprekend zijn, kunnen dan erg pijnlijk zijn en ook slapen gaat moeilijker. Vanwege de impact die schouderklachten op je leven hebben, wil je er natuurlijk snel van af. Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Samen met de fysiotherapeut zullen je klachten besproken worden en een behandelplan opgesteld worden.

Een klacht aan de schouder kan verschillende oorzaken hebben. Een van de meest voorkomende oorzaken van schouderklachten zijn triggerpoints in de schouderspieren. Naast triggerpoints zijn er veel verschillende aandoeningen die schouderklachten veroorzaken.

Schouderklachten Deurne Fysio Jansen

Oorzaak schouderklachten

Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Behandeling schouderklachten

Het behandelen van jouw schouderklachten is afhankelijk van de aandoening. Het is in de meeste gevallen belangrijk om een juiste balans tussen belasting en belastbaarheid te creëren, provocerende bewegingen aanvankelijk te vermijden, mobiliteit, kracht en stabiliteit te vergroten en aandacht te besteden aan een optimale lichaamshouding. Bij de meeste schouderklachten is het in beweging blijven het belangrijkste tijdens de behandeling. Tevens moet de schouder na het bewegen rust krijgen om te herstellen. Wij gaan direct aan de slag met jouw blessure en zorgen voor de beste behandeling. Een afgestemd programma voor een goede en snelle revalidatie van jouw schouderklachten.

Behandelingen die vaak toegepast worden bij schouderklachten:

Heb je last van schouderklachten die maar niet overgaan? Dan kunnen wij jou misschien verder helpen. Samen met jou bekijken we of er een behandeling nodig is en welke behandeling het best bij jou past. Iedereen wil toch actief en fit oud worden.

Dry needling Deurne Fysio Jansen
Flossing Deurne Fysio Jansen

Onze fysiotherapeuten met het aandachtsgebied schouderklachten

Persoonlijke fysiotherapie van hoge kwaliteit, effectieve behandelmethodes, goede zorgcontacten met alle verzekeraars én een hoge tevredenheid van patiënten, dat is Fysio Jansen in een notendop.

Heb je vragen over je schouderklachten? Malou en Joep helpen je graag.

Malou Fransen Fysiotherapeut Fysio Jansen
Joep Munckhof Fysio Deurne

Afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Je kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0493 – 242121 of stuur een e-mail naar info@fysiopraktijkjansen.nl.