Team Fysio Jansen

Jong, dynamisch, professioneel en ervaren. De Fysiotherapeuten van Fysio Jansen zijn gediplomeerd – uiteraard – en beschikken over de juiste kennis. Dertien in een dozijn daar houden wij niet van, daarom blijft Fysio Jansen leren, innoveren en ontwikkelen en zijn wij jouw fysio. Ook als het gaat om gespecialiseerde zorg want onze behandeling, die is persoonlijk.

David Jansen Fysiotherapeut Fysiotherapie Deurne

David Jansen

Zijn naam geeft het al prijs: David is grondlegger van Fysio Jansen en gespecialiseerd in oedeemtherapie, oncologische revalidatie en revalidatie van ouderen. Als allround specialist vindt David zowel persoonlijke als praktijkontwikkeling belangrijk. Als fysiotherapeut helpt hij patiënten herstellen van ziekten of blessures om werk en/of sporten weer mogelijk te maken. Net als de kwaliteit van de behandelingen van Praktijk Fysio Jansen, beoefenen zijn patiënten sport op hoog niveau welke David professioneel begeleidt en adviseert.

Wout van de Steeg - Fysiotherapeut Deurne - Fysio Deurne 1

Wout van de Steeg

Deze sportieve practicus heeft al de nodige opleidingen volbracht. Na zijn 4 jarige sportopleiding aan het CIOS in Arnhem op gebied van Fitness en Health, is Wout gestart met zijn fysiotherapie opleiding. Dit was een logische stap, omdat hij niet alleen zelf graag sport en beweegt, maar ook graag anderen wil laten bewegen zonder belemmeringen in het dagelijks leven of in hun sport. Na de afgelopen jaren veel bezig te zijn geweest met onder andere musculoskeletale problematiek, (voorste-)kruisband revalidaties en nieuwe knie- en heupprotheses is hij in 2017 gestart met zijn masteropleiding Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN in Nijmegen, waar hij zich specialiseert in de manuele therapie.

Fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. Malou Fransen Deurne e.o.

Malou Fransen

Kom je voor het eerst bij Malou dan ervaar je wat wij bedoelen met tijd en aandacht. Ja of nee is niet genoeg, Malou vraagt door, verdiept zich in jouw leefstijl en, niet geheel onbelangrijk, jouw persoonlijke wensen als het gaat om een behandeling. Bij Fysio Jansen stelt een goede fysiotherapeut de patiënt voorop, Malou is zo’n goede, want ‘iedereen is anders’. Snel weer hard trainen, wedstrijden winnen, of in ieder geval meedoen, of juist aandacht voor een rustig herstel met focus op het voorkomen van een terugval. Een ding is zeker: Malou is realistisch en eerlijk, je weet wat je kunt verwachten.

Joris van Hulten

Joris houdt van het stellen en vooral halen van doelen. Mensen daarbij helpen dat vindt hij belangrijk en leuk! Myofasciale problematiek dat is zijn specialisatie. Oftewel, hij helpt graag mensen die klachten hebben veroorzaakt door spieren en bindweefsel, wat voor pijn kan zorgen. Daarnaast is hij geïnteresseerd in voeten en hoe dat relatie houdt met het lichaam. Waar komen klachten vandaan? Want wist je dat een probleem aan de heupen of knieën letterlijk vanuit je voeten kunnen komen?

Joep Munckhof Fysio Deurne

Joep van den Munckhof

Empathisch en open, zo omschrijft Joep zichzelf als je hem vraagt wie hij is. Doet ‘ie zichzelf mee tekort. Hij is namelijk ook enthousiast en heeft een frisse blik waarmee hij samen met jou iedere behandeling met goed resultaat wil afronden. Kennis en expertise zijn belangrijk en dat is hij, goed in zijn vak, maar een goede band tussen therapeut en patiënt, die staat centraal.

Juul Dorssers

Het ‘blijst’ wordt Juul van muscolosketale klachten, althans, de behandeling daarvan. Daar ligt zijn expertise namelijk. Musco-wat? Het is geen specifieke klacht maar een verzamelnaam voor verschillende problemen van spieren, pezen, ligamenten – de band die botten en kraakbeen verbindt -, zenuwen, slijmbeurzen en gewrichten. Ook tot Juuls specialisatie behoort de shockwavetherapie welke hielspoor en meer behandelt. Als fysiotherapeut passen zijn behandelspeerpunten perfect bij die van Jansen Fysio, namelijk: aandacht voor de patiënt, begrijpelijke uitleg, open communicatie en de combinatie van wetenschappelijke overtuiging en praktijkervaring.

Fysiotherapeut Daniëlle van de Haterd | Fysio Jansen in Deurne Neurorevalidatie

Danielle van de Haterd

Daniëlle vindt de behandeling van oudere mensen het allermooiste onderdeel van de fysiotherapie. Per toeval kwam ze erachter dat ze een klik heeft met deze doelgroep. Ze houdt van het verhaal achter een klacht, ziet complexiteit als een aanmoediging en weet hoe groot de impact van ziekte of letsel kan zijn op de kwaliteit van leven. Daniëlle houdt zich graag bezig met revalidatie bij NAH maar is ook ervaren met herstel na gewrichtsoperaties. Haar aanpak is duidelijk en laagdrempelig; er is altijd ruimte voor een gezellig praatje, maar er moet wél gewerkt worden. Op papier is Daniëlle algemeen fysiotherapeut, in de praktijk is ze algemeen fysiotherapeut met liefde voor de geriatrie. Aan de behandeling van oudere mensen heeft ze haar hart verpand, ze heeft dan ook ruime ervaring met deze doelgroep.

fysiotherapeute Rachel Verberne l Deurne

Rachel Verberne

Rachel is binnen onze praktijk werkzaam als fysiotherapeute. Rachel neemt de tijd voor haar patiënten en vindt het belangrijk dat ze zich op hun gemak en begrepen voelen. Door samen met de patiënt de wensen te bespreken gaat ze voor een zo goed mogelijk behandelresultaat. Je kunt bij Rachel terecht voor uiteenlopende klachten, met haar ervaring in massagetechnieken en oefentherapie heeft ze een mooi pakket tools in haar rugzak om jou vooruit te helpen.