Jong, dynamisch, professioneel en ervaren. De Fysiotherapeuten van Fysio Jansen zijn gediplomeerd – uiteraard – en beschikken over de juiste kennis. Dertien in een dozijn daar houden wij niet van, daarom blijft Fysio Jansen leren, innoveren en ontwikkelen en zijn wij jouw fysio. Ook als het gaat om gespecialiseerde zorg want onze behandeling, die is persoonlijk.

David Jansen

Zijn naam geeft het al prijs: David is grondlegger van Fysio Jansen en gespecialiseerd in oedeemtherapie, oncologische revalidatie en revalidatie van ouderen. Als allround specialist vindt David zowel persoonlijke als praktijkontwikkeling belangrijk. Als fysiotherapeut helpt hij patiënten herstellen van ziekten of blessures om werk en/of sporten weer mogelijk te maken. Net als de kwaliteit van de behandelingen van Praktijk Fysio Jansen, beoefenen zijn patiënten sport op hoog niveau welke David professioneel begeleidt en adviseert.

Juul Dorssers

Het ‘blijst’ wordt Juul van muscolosketale klachten, althans, de behandeling daarvan. Daar ligt zijn expertise namelijk. Musco-wat? Het is geen specifieke klacht maar een verzamelnaam voor verschillende problemen van spieren, pezen, ligamenten – de band die botten en kraakbeen verbindt -, zenuwen, slijmbeurzen en gewrichten. Ook tot Juuls specialisatie behoort de shockwavetherapie welke hielspoor en meer behandelt. Als fysiotherapeut passen zijn behandelspeerpunten perfect bij die van Jansen Fysio, namelijk: aandacht voor de patiënt, begrijpelijke uitleg, open communicatie en de combinatie van wetenschappelijke overtuiging en praktijkervaring.

Linsey Verbaarschot

Kom je voor het eerst bij Linsey, dan ervaar je wat wij bedoelen met tijd en aandacht. Ja of nee is niet genoeg, Linsey vraagt door, verdiept zich in jouw leefstijl en, niet geheel onbelangrijk, jouw persoonlijke wensen als het gaat om een behandeling. Bij Fysio Jansen stelt een goede fysiotherapeut de patiënt voorop, Linsey is zo’n goede, want ‘iedereen is anders’. Snel weer hard trainen, wedstrijden winnen, of in ieder geval meedoen, of juist aandacht voor een rustig herstel met focus op het voorkomen van een terugval. Een ding is zeker: Linsey is realistisch en eerlijk, je weet wat je kunt verwachten.

Joep van den Munckhof

Empathisch en open, zo omschrijft Joep zichzelf als je hem vraagt wie hij is. Doet ‘ie zichzelf mee tekort. Hij is namelijk ook enthousiast en heeft een frisse blik waarmee hij samen met jou iedere behandeling met goed resultaat wil afronden. Kennis en expertise zijn belangrijk en dat is hij, goed in zijn vak, maar een goede band tussen therapeut en patiënt, die staat centraal.

Joris van Hulten

Joris houdt van het stellen en vooral halen van doelen. Mensen daarbij helpen dat vindt hij belangrijk en leuk! Myofasciale problematiek dat is zijn specialisatie. Oftewel, hij helpt graag mensen die klachten hebben veroorzaakt door spieren en bindweefsel, wat voor pijn kan zorgen. Daarnaast is hij geïnteresseerd in voeten en hoe dat relatie houdt met het lichaam. Waar komen klachten vandaan? Want wist je dat een probleem aan de heupen of knieën letterlijk vanuit je voeten kunnen komen?