Medisch trainer Sjoerd van Rijn en Mayke Broekmans

Een medisch trainer is iemand die mensen die (meestal op basis van bestaande lichamelijke problemen) veel behoefte hebben aan sturing begeleidt in hun sportroutine. De training vindt als die behoefte er is individueel plaats, maar kan ook worden gegeven in kleine groepjes.

Een medisch trainer heeft verstand van sport én van aandoeningen aan het menselijk lichaam. Medische training is vaak het vervolg op revalidatie van een blessure maar kan net zo goed gebruikt worden om op een verantwoorde en gecontroleerde manier te beginnen met sporten.

Sjoerd van Rijn Medisch trainer Fysio Jansen Deurne en omgeving

Wat doet een medisch trainer dan?

Een medisch trainer brengt samen met jou in kaart waar je beperkingen en aandachtspunten liggen met betrekking tot sportbeoefening. Regelmatig is medische training een vervolg op een fysiotherapie traject, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wanneer jij blanco start, dan zal de medisch trainer eerst goed met je in gesprek gaan en je in eerste instantie onderzoekend begeleiden.

Het verschil tussen een medisch trainer en een ‘gewone trainer’ is dat de training écht op maat is. Je werkt weliswaar voor jezelf, maar dat doe je ‘hand in hand’ met de medisch trainer.

Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Kiezen voor een medisch trainer?

Bewegen is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar als je een chronische lichamelijke aandoening hebt of als je gewoon niet goed weet hoe je moet bewegen, dan is medische training misschien iets voor jou. Als je in op zoek bent naar een medisch trainer in Deurne, dan kan je terecht bij Sjoerd van Rijn. Hij is verbonden aan Fysio Jansen en begeleidt mensen individueel of (tegen een ander tarief) in groepsverband.

Tarieven medische training

  • 30 minuten training | 25 euro
  • 60 minuten training | 50 euro
  • 10-rittenkaarten | 30 minuten 225 euro en 60 minuten 450 euro
  • 10 trainingen voor de prijs van 9 (10% voordeel). De kaart is op naam en is een jaar geldig.

*informeer naar de tarieven voor medische training in groepsverband

Medisch trainer Mayke Broekmans | Fysio Jansen Deurne

Medisch trainer Mayke Broekmans

Mayke Broekmans werkt als medisch trainer bij Fysio Jansen. Ze is in opleiding tot fysiotherapeut en is al een bekend gezicht in de praktijk in de rol van assistente en masseuse. Mayke is een dame met ambitie en die vertaalt ze graag naar het begeleiden van mensen bij het behalen van sport- en beweegdoelen.  Je kunt van haar persoonlijke, motiverende aandacht verwachten en een programma op maat.

Sjoerd van Rijn Medisch trainer Fysio Jansen Deurne

Medisch trainer Sjoerd van Rijn

Sjoerd van Rijn werkt bij Fysio Jansen als medisch trainer. Hij heeft zijn opleiding sport en beweging afgerond aan het Summa College en mag zich dus bewegingsagoog noemen. Stages bij Libra revalidatie en audiologisch centrum, Blixembosch, SWZ zorg, Ananz zorg Berkenheuvel en ook zijn eerste jaar van de opleiding fysiotherapie bij Avans Breda, hebben Sjoerd ervan overtuigd dat zijn hart sneller gaat kloppen van het helpen van mensen door middel van sport en beweging.