E-consult fysiotherapie

Zorg voor jezelf met ons op afstand

We leven in een gekke tijd waarin niets is wat het was. Even naar de fysiotherapeut gaan is er niet meer bij want dankzij de coronacrisis mag deze je niet meer aanraken. Dit brengt flinke ongemakken met zich mee en het ziet ernaar uit dat dit voorlopig niet gaat veranderen. En daarom komen wij met een alternatief; het e-consult. We kunnen je natuurlijk niet aanraken, maar wel aansturen.

De kracht ligt bij jezelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Contact

Voor onze e-consulten gebruiken we Physitrack, contacten verlopen via een bijbehorende app die je op je telefoon of tablet installeert, helemaal AVG-proof natuurlijk. Via videobellen kom je in contact met jouw fysiotherapeut. E-consulten zijn beschikbaar voor mensen die al in onze praktijk bekend zijn, maar ook als je nog niet eerder bij ons bent geweest kan je er gebruik van maken. Natuurlijk is zo’n consult anders dan therapie in de praktijk, maar als het niet kan zoals het moet dan moet het maar zoals het kan!

Wanneer je je bij ons aanmeldt voor een e-consult leggen wij je uit wat je moet doen om via die weg met ons in contact te komen, het is niet moeilijk.

E-consult l Fysiotherapie op afstand l Fysio Jansen l

Op afstand

Wanneer je je hebt aangemeld in onze online omgeving zoeken we samen met jou naar behandelmogelijkheden op afstand. Niet ideaal, maar laten we denken aan onze veiligheid en vooral zien wat er wél is.

Zelfstandig

De oefeningen die we afspreken zetten we voor je in de app, zo heb je ze dus altijd bij de hand en kan je zelfstandig aan de slag met je herstel. Er zullen regelmatig contactmomenten plaatsvinden waarbij we videobellen, je hebt dus evengoed nog fysioafspraken.

We zijn ons ervan bewust dat we je zelfredzaamheid aanspreken, je moet voor jezelf zorgen maar je staat er niet alleen voor!

Kosten

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan wordt deze vorm van behandeling gewoon vergoed door je zorgverzekeraar.  Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, dan krijg je zelf de rekening. Een e-consult kost bij ons € 35,50. Een e-consult duurt 30 minuten. Het gebruik van de app met alle oefeningen is hierbij inbegrepen.

E-consult l Fysiotherapie op afstand l Fysio Jansen