Vestiging Molenstraat Centrum Deurne

Vanaf augustus 2023 is onze splinternieuwe locatie geopend in het centrum – Molenstraat. Ook hier bieden we resultaatgerichte behandelingen van hoge kwaliteit. Dat doen we in een ruimte die van alle gemakken voorzien is. Je kunt terecht voor uiteenlopende therapievormen.

Een groot voordeel van deze vestiging in de Molenstraat is de centrale ligging, waardoor mobiel beperkte mensen in het centrum niet ver hoeven te reizen om bij de locatie te komen.

Gezondheid staat bij ons voorop, ook die van jou, dat is onze zorg!

Molenstraat 69 | Fysio Jansen Deurne | fysiotherapie Deurne
Fysio Jansen Molenstraat Deurne fysiotherapie

Voordat je de drempel van Fysio Jansen overstapt, geven we je graag alvast een indruk van wat je kunt verwachten. Onze gevarieerde, dynamische club behandelaren staat in Deurne iedere dag klaar met zorg en advies. We bieden een breed scala aan specialisaties, iedere therapeut doet bij ons wat ie leuk vindt en dat merk je tijdens de behandeling.

Na een periode gewerkt te hebben met één hoofdlocatie en twee kleinere, hebben we ervoor gekozen over te gaan naar twee hoofdlocaties. Onze vestiging aan de Milhezerweg blijft bestaan en nieuw geopend wordt de vestiging in de Molenstraat (tegenover de Wiemel). In deze moderne, compleet uitgeruste praktijk zien we een grote diversiteit aan patiënten die we behandelen volgens recente inzichten. We hebben hier de beschikking over 4 behandelruimtes en een grote oefenzaal van 110 m2.

Adres

Molenstraat 69
5751 LC Deurne

Bel direct

Openingstijden

Maandag 08:00-21:00
Dinsdag 08:00-21:00
Woensdag 08:00-18:00
Donderdag 08:00-21:00
Vrijdag 08:00-18:00
Zaterdag 09:00-13:00

Maak kennis met ons team

Jong, dynamisch, professioneel en ervaren. De F=fysiotherapeuten van Fysio Jansen zijn gediplomeerd – uiteraard – en beschikken over de juiste kennis. Dertien in een dozijn daar houden wij niet van, daarom blijft Fysio Jansen leren, innoveren en ontwikkelen en zijn wij jouw fysio. Ook als het gaat om gespecialiseerde zorg want onze behandeling, die is persoonlijk.

Therapievormen bij Fysio Jansen Molenstraat

U kunt bij ons terecht voor onder meer:

Ook te vinden op locatie Molenstraat

Locatie praktijk Molenstraat 69