Fysio Jansen heeft twee locaties in Deurne

Fysio Jansen; één van de vele praktijken voor fysiotherapie die Deurne rijk is. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat goed is voor de één past niet bij de ander. Om je te helpen bij je keuze vertellen we je graag hoe wij werken en waar we voor staan; waar we trots op zijn.

Bij Fysio Jansen benaderen we je graag op een persoonlijke, laagdrempelige manier. Wij vinden dat een behandeling best een beetje leuk mag zijn. We houden van eerlijke, open communicatie. Voor ons is het erg belangrijk dat jij je als patiënt thuis voelt in onze praktijk omdat dit de behandeling ten goede komt.

Vestiging Milhezerweg | Walsberg

Fysiotherapie-Deurne-Fysio-Jansen-locatie

Fysio Jansen is een resultaatgerichte praktijk voor fysiotherapie en locatie Milhezerweg is gevestigd in de Walsberg. Onze locatie biedt naast ruime behandelkamers een oefenruimte van maar liefst tachtig vierkante meter, die daarbij ook nog rolstoelvriendelijk is. Binnen lopen, of rijden, dat vinden we gezellig, maar we werken alleen op afspraak.

Vestiging Molenstraat | Centrum

Molenstraat 69 | Fysio Jansen Deurne

Voordat je de drempel van Fysio Jansen overstapt, geven we je graag alvast een indruk van wat je kunt verwachten. Onze gevarieerde, dynamische club behandelaren staat in Deurne iedere dag klaar met zorg en advies. We bieden een breed scala aan specialisaties, iedere therapeut doet bij ons wat ie leuk vindt en dat merk je tijdens de behandeling.

Na een periode gewerkt te hebben met één hoofdlocatie en twee kleinere, hebben we ervoor gekozen over te gaan naar twee hoofdlocaties. Onze vestiging aan de Milhezerweg blijft bestaan en nieuw geopend wordt de vestiging in de Molenstraat (tegenover de Wiemel). In deze moderne, compleet uitgeruste praktijk zien we een grote diversiteit aan patiënten die we behandelen volgens recente inzichten. We hebben hier de beschikking over 4 behandelruimtes en een grote oefenzaal van 110 m2.

Vestiging Warande | Walsberg

Warande 2a Deurne Fysio Jansen Fysiotherapie

Praktijkgerichte fysiotherapie en effectieve behandelmethodes, wat houdt dat nou eigenlijk in? Voordat je daadwerkelijk onze drempel overstapt, geven we je graag alvast een indruk van de werkwijzen van Fysio Jansen. Ons jonge dynamische team van fysiotherapeuten staat in Deurne iedere dag klaar met passende zorg en advies. Locatie drie wordt net als de eerste gevestigd in de Walsberg. Op de vestiging Warande staat individuele oefentherapie centraal. De ruimte van 140 m2 wordt opgedeeld in een oefenzaal van 75 m2 en een ruime behandelkamer.

Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?