Fysio Jansen heeft drie locaties in Deurne

Fysio Jansen; één van de vele praktijken voor fysiotherapie die Deurne rijk is. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat goed is voor de één past niet bij de ander. Om je te helpen bij je keuze vertellen we je graag hoe wij werken en waar we voor staan; waar we trots op zijn.

Bij Fysio Jansen benaderen we je graag op een persoonlijke, laagdrempelige manier. Wij vinden dat een behandeling best een beetje leuk mag zijn. We houden van eerlijke, open communicatie. Voor ons is het erg belangrijk dat jij je als patiënt thuis voelt in onze praktijk omdat dit de behandeling ten goede komt.

Drie locaties in Deurne l Fysio Jansen

Vestiging Milhezerweg | Walsberg

Fysiotherapie-Deurne-Fysio-Jansen-locatie

Fysio Jansen is een resultaatgerichte praktijk voor fysiotherapie en locatie Milhezerweg is gevestigd in de Walsberg. Onze locatie biedt naast ruime behandelkamers een oefenruimte van maar liefst tachtig vierkante meter, die daarbij ook nog rolstoelvriendelijk is. Binnen lopen, of rijden, dat vinden we gezellig, maar we werken alleen op afspraak.

Vestiging Felix Timmermansstraat | Koolhof/centrum

Vestiging Felix Timmermansstraat (Koolhof centrum) Fysio Jansen

Persoonlijke fysiotherapie van hoge kwaliteit, effectieve behandelmethodes, goede zorgcontacten met alle verzekeraars én een hoge tevredenheid van patiënten, dat is Fysio Jansen in een notendop. Onze tweede Locatie zit in het pand aan de Felix Timmerstraat en is niet alleen door fysio Jansen bemand. Het is de thuisbasis van personal trainer Piet Kuijpers. Ook Diëtistenpraktijk Sleegers is hier gevestigd. Met een behandelruimte van 20 m2 en een ruime trainingszaal van 120 m2 is er plaats genoeg voor allemaal.

Vestiging Warande | Walsberg

Warande 2A in de Walsberg l Fysio Jansen in Deurne |

Praktijkgerichte fysiotherapie en effectieve behandelmethodes, wat houdt dat nou eigenlijk in? Voordat je daadwerkelijk onze drempel overstapt, geven we je graag alvast een indruk van de werkwijzen van Fysio Jansen. Ons jonge dynamische team van fysiotherapeuten staat in Deurne iedere dag klaar met passende zorg en advies. Locatie drie wordt net als de eerste gevestigd in de Walsberg. Op de vestiging Warande staat individuele oefentherapie centraal. De ruimte van 140 m2 wordt opgedeeld in een oefenzaal van 75 m2 en een ruime behandelkamer.

Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?