Fysiotherapeut voor revalidatie

Jaarlijks gaat er een groot deel van de bevolking, jong en oud, naar een fysiotherapeut voor revalidatie. Dit omdat ze klachten hebben vanwege houding of het ondervinden van een lichamelijk probleem. Na een ingrijpende gebeurtenis zoals blessure, operatie of ongeval is het raadzaam om te revalideren. Dit omdat vaak meerdere onderdelen van uw lichaam opnieuw moeten leren bewegen. 

Revalidatie richt zich op herstel of verbetering van mogelijkheden bij mensen met een functionele beperking, langdurige of blijvend lichamelijk letsel. Dit kan natuurlijk gevolg zijn van ongeval, ziekte of een aangeboren aandoening.

Wij staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen in uw herstel.

Postoperatieve revalidatie bij de fysiotherapeut

Ook bent u voor postoperatieve revalidatie bij Fysio Jansen aan het juiste adres.
Postoperatieve revalidatie is gericht op patiënten die een operatieve ingreep hebben ondervonden aan het bewegingsapparaat. Dan kunt u denken aan prothese van heup, knie, schouder maar ook  sportletsels waaraan u ben geopereerd. O.a. meniscus, kruisbanden, bandletsels of botbreuken na aanleiding van een ongeval.
Om u zo goed mogelijk te kunnen laten herstellen, zorgen wij als fysiotherapeuten voor een correct opgezet revalidatieprogramma/schema. Samen doen we onze uiterste best dat u er geen blijvende beperkingen aan overhoudt. 

Het doel van postoperatieve revalidatie is de gewrichtsfunctie en belastbaarheid te verbeteren, de pijn te verminderen, de spierkracht te versterken en de coördinatie te verbeteren.

Doormiddel van gerichte oefeningen en trainingen worden de functies die u in het dagelijks leven, werk of sporten nodig heeft weer hersteld.

Zelfstandigheid tijdens de revalidatie

Het is belangrijk dat u door revalidatie weer zo zelfstandig mogelijk wordt. Waarom dit zo belangrijk is omdat u dan zo min mogelijk afhankelijk bent van zorg o.a. thuiszorg, mantelzorg of professionele zorg. Maar ook kunt u dan des te sneller re-integreren in uw werk en privé leven.

Tenniselleboog - Fysio Deurne - Fysio Jansen
Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Waarom revalideren bij Fysio Jansen?

  • Bij Fysio Jansen wordt u altijd begeleid door ervaren, betrokken fysiotherapeuten
  • Onze therapeuten zijn flexibel in dagen en tijden dat u kunt revalideren
  • Fysio Jansen heeft een ruime oefenruimte van 80 vierkante meter met uitstekend apparatuur
  • Geen wachtlijsten
  • Korte lijnen met zorgverleners
  • Ruime openingstijden ook ’s avonds en in het weekend
  • Veel verschillende behandelmethodes mogelijk onder een dak

Afspraak inplannen?

Wil je een afspraak inplannen? Je kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0493 – 242121 of stuur een e-mail naar info@fysiopraktijkjansen.nl.

Oefenruimte - Fysio Fitness - Fysiotherapie Deurne - Fysio Jansen