Zorgvisie, visie en missie van Fysio Jansen

Visie

Fysio Jansen, praktijk voor fysiotherapie in Deurne, staat voor professionele, klantgerichte en innovatieve fysiotherapie. Daarbij streven al onze therapeuten naar een praktische fysiotherapeutische werkwijze die past binnen de zorgvisie. Goede voeding van informatie en kennis is voor ons belangrijk. Dat betekent professionele klinische expertise in combinatie met de voorkeuren van de patiënt en wetenschappelijk onderbouwd bewijs.

Zorgvisie

Fysio Jansen is een praktijk voor fysiotherapie met een eerste lijnsgezondheidsvoorziening. Wat dat betekent? Onze fysiotherapeuten behandelen dagelijks mensen met klachten op het gebied van het menselijk houdings- en bewegingssysteem, oftewel: het lichaam. Dat op basis van onderzoek en diagnose waarbij de juiste behandeling, begeleiding en advies kunnen worden vastgesteld. Dit alles uiteraard door een (gespecialiseerde) fysiotherapeut.

Missie

Doelmatige en effectieve zorg, van hoogwaardige kwaliteit, met een hoog serviceniveau én een goede patiënttevredenheid. Daar staat Fysio Jansen voor en daar streven de fysiotherapeuten dagelijks naar in onze praktijk in Deurne.