Vestiging Milhezerweg in de Walsberg

Voor alle fysiotherapeuten van Fysio Jansen Deurne staat de patiënt centraal. Jouw mening is belangrijk, die nemen we serieus. Het is immers jouw lichaam en behandeling. Wij zijn er om te helpen en luisteren goed en aandachtig naar jouw klachten. Daarbij zijn de fysiotherapeuten vooral duidelijk: wat gaan we doen, wat kun je zelf doen en hoelang gaat het duren? Dat geeft houvast en richting, een positief punt om naar toe te werken tijdens de fysiotherapie. Dat vinden wij belangrijk; jij moet er zin in krijgen, net als wij. In beweging blijven is belangrijk, ook na de therapie. Daarom staat plezier bij ons hoog op de lijst. Ons echte doel? Ervoor zorgen dat jij na de therapie weer net zo enthousiast bent om in beweging te blijven als voor je klachten.

Fysio Jansen is een resultaatgerichte praktijk voor fysiotherapie en gevestigd in de Walsberg. Onze locatie biedt naast ruime behandelkamers een oefenruimte van maar liefst tachtig vierkante meter, die daarbij ook nog rolstoelvriendelijk is. Binnen lopen, of rijden, dat vinden we gezellig, maar we werken alleen op afspraak. Deze maak je heel eenvoudig, telefonisch, door te bellen naar 0493 – 242121 of stuur een mailtje naar info@fysiopraktijkjansen.nl.

Eenmaal in behandeling? Onze lijnen zijn kort. Jij schakelt direct met jouw fysiotherapeut en dat kan zelfs door een simpel appje. Werkdag, ’s avonds of in het weekend, onze fysiotherapeuten geven altijd snel antwoord.

Slijmbeursontsteking Deurne - Fysiotherapie Deurne - Fysio Jansen
Revalidatie begeleiding Deurne bij herstel na COVID-19

Adres

Milhezerweg 27
5752 BA Deurne

Bel direct

Openingstijden

Maandag08:00-21:00
Dinsdag08:00-21:00
Woensdag08:00-21:00
Donderdag08:00-21:00
Vrijdag08:00-21:00
Zaterdag09:00-18:00
Zondag09:00-16:00

Maak kennis met ons team van de Milhezerweg

Therapievormen bij Fysio Jansen vestiging Milhezerweg

U kunt bij ons terecht voor onder meer:

Ook te vinden op onze locatie Milhezerweg

Sleegers-dietistenpraktijk-logo-def

Locatie praktijk Milhezerweg

Contactformulier Fysio Jansen