Songbird massagewax in onze praktijk

Bij Fysio Jansen staan we voor kwaliteit, daarbij hoort voor ons ook een kwalitatief hoogwaardige tussenstof. Voor het hele scala massagetechnieken gebruiken wij daarom de waxen van Songbird Naturals.

Massagewax is een alternatief voor ‘gewone’ massageolie. Waar olie vooral glad is, biedt wax grip en de mogelijkheid om hierin zonder geklieder te variëren. Dit komt door de vaste substantie die minder snel door de huid wordt opgenomen dan olie.

Breed assortiment Songbird maakt maatwerk mogelijk

Het assortiment waxen van Songbird Naturals is erg breed, volledig natuurlijk en op een eerlijke manier geproduceerd. Er is een grote variatie in etherische oliën (en daarmee werking en geur). Ook zijn er gradaties in stugheid, de ene behandeling vereist nu eenmaal meer grip dan de andere. De producten van Songbird tillen maatwerk dus naar een hoger niveau.

Songbird massagewax in onze praktijk | Fysio Jansen

Songbird massagewax maakt variatie in grip mogelijk

Grip is nodig om massagewerk precies en efficiënt te kunnen uitvoeren. In onze dagelijkse praktijk ervaren wij dat het assortiment van Songbrid Naturals perfect aansluit op wat we als therapeut nodig hebben. Het heeft Songbird jaren gekost om de lijn te perfectioneren, maar inmiddels zijn wij er net als zij van overtuigd dat er voor ieder type massagebehandeling een ideale tussenstof in het Songbird assortiment is.

Waarom we fan zijn van Songbird

Oliën en ook massagelotions zorgen enkel voor glijden over de huid, gevolg hiervan is dat de grip op het onderliggende weefsel beperkt is. De producten van Songbird zijn bedoeld om de therapeut de controle in handen te geven, zo ervaren wij dat als behandelaar ook echt. Bijkomend voordeel van massagewax is dat het mogelijk is heel precies te doseren is en het niet morst, bovendien ruikt het geweldig en is het ook nog verzorgend voor de huid. Allemaal redenen voor ons om fan te zijn en zelden tot nooit met niets anders te werken.