Beweegprogramma Artrose van groot belang!

Voelen uw gewrichten stijf aan? Doet het ook pijn wanneer u ze beweegt? Hebt u daardoor moeite met lopen? U bent misschien geneigd is om lichamelijke activiteiten te vermijden en daarmee pijn te verminderen, maar het is juist van belang om wel te blijven bewegen wanneer u artrose heeft. Als u minder beweegt, treden klachten namelijk eerder op terwijl uw mogelijkheden steeds verder afnemen. Speciaal voor mensen met artrose is daarom een beweegprogramma ontwikkeld. Tijdens dit programma begeleiden we u op een verantwoorde manier naar een actievere leefstijl. Bewegen kan pijn en beperkingen verminderen.

Wat levert een beweegprogramma u op?

Uw kwaliteit van leven verbetert met een actieve leefstijl. U ervaart minder stijfheid, krijgt een betere conditie en leert op een verantwoorde manier bewegen, rekening houdend met mogelijke beperkingen.

Wilt u trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut? Fysio Fitness is mogelijk bij Fysio Jansen. Het is trainen in een kleinschalige groep (max. groepsgrootte is 5 personen) waardoor u ook tijdens het sporten de optimale begeleiding en ondersteuning van de fysiotherapeut krijgt.

Aanmelden of vragen?
Voor aanmelding of meer informatie kunt u bellen met de praktijk op het nummer (0493) 24 21 21 of reageren via de email: info@fysiopraktijkjansen.nl

Artrose beweegprogramma