Jouw gezondheid, daar willen wij optimale zorg voor leveren. Dat doet Fysio Jansen Deurne niet alleen. Onze fysiotherapeuten werken daarom samen met onder andere huisartsen, specialisten, collega-fysiotherapeuten, oefen- en ergotherapeuten, psychologen, diëtisten en thuiszorg. Dit voor de allerbeste, bij jou passende zorg.

Netwerk

Leren, innoveren en ontwikkelen dat is belangrijk binnen de praktijk van Fysio Jansen. Om onze zorg te blijven verbeteren, maken wij deel uit van verschillende gespecialiseerde netwerken. Om kennis te delen en vergroten zijn wij aangesloten bij het Geriatrie Netwerk Helmond e.o.

Samenwerkingen

Angèle Therapeutische Elastische Kousen
Been- of armklachten zijn vaak van uiteenlopende aard. Een eenvoudige oplossing kan het dragen van therapeutische elastische kousen zijn, dat geeft in veel gevallen verlichting. Onze samenwerkingspartner Angèle Therapeutische Elastische Kousen meet deze bij jou aan en beantwoordt alle vragen over aanschaf, gebruik en onderhoud.  

One Life RX Sports
Een gezond en sterk lichaam vormt de basis voor een actief en gebalanceerd leven. Daarom is het belangrijk om je lichaam blessurevrij en in topconditie te houden. Dat doe je in Deurne bij One Life RX sports.

Echo-Consult
Samen met Echo-Consult screent Fysio Jansen – op afspraak – patiënten door middel van echografie. Daarmee zijn wij uniek als praktijk voor fysiotherapie omdat Fysio Jansen door middel van deze samenwerking een van de weinigen in Brabant is die dit kan.

Fysiotherapie Wieënhof
Samenwerking vinden wij belangrijk. Ook met collega-praktijen. Daarom werkt Fysio Jansen nauw samen met Fysiotherapie Wieënhof uit Venray.

Ergotherapie Deurne
Voor optimale zorg en behandeling werken wij samen met de ergotherapeuten van Grip uit Deurne. Wij, de fysiotherapeuten, optimaliseren functies, zij, de ergotherapeuten, compenseren juist verloren functies. Een aanvulling op jouw optimale proces dus!