Jouw gezondheid, daar willen wij optimale zorg voor leveren. Dat doet Fysio Jansen Deurne niet alleen. Onze fysiotherapeuten werken daarom samen met onder andere huisartsen, specialisten, collega-fysiotherapeuten, oefen- en ergotherapeuten, psychologen, diëtisten en thuiszorg. Dit voor de allerbeste, bij jou passende zorg.

Netwerk

Leren, innoveren en ontwikkelen dat is belangrijk binnen de praktijk van Fysio Jansen. Om onze zorg te blijven verbeteren, maken wij deel uit van verschillende gespecialiseerde netwerken. Om kennis te delen en vergroten zijn wij aangesloten bij het Geriatrie Netwerk Helmond e.o.

Samenwerkingen

Angèle Therapeutische Elastische Kousen
Been- of armklachten zijn vaak van uiteenlopende aard. Een eenvoudige oplossing kan het dragen van therapeutische elastische kousen zijn, dat geeft in veel gevallen verlichting. Onze samenwerkingspartner Angèle Therapeutische Elastische Kousen meet deze bij jou aan en beantwoordt alle vragen over aanschaf, gebruik en onderhoud.  

Kuijpers Personal Training
Vanaf november 2020 is onze splinternieuwe locatie geopend op de Felix Timmermansstraat. Samen met Kuijpers Personal Training en Dietistenpraktijk Sleegers bieden we u de ideale setting om te werken aan uw herstel en gezondheid!

Ergotherapie Deurne
Voor optimale zorg en behandeling werken wij samen met de ergotherapeuten van Grip uit Deurne. Wij, de fysiotherapeuten, optimaliseren functies, zij, de ergotherapeuten, compenseren juist verloren functies. Een aanvulling op jouw optimale proces dus!

Dietistenpraktijk Sleegers

Op onze locatie in Deurne werken wij nauw samen met diëtist Evi Sleegers .Dit vinden wij erg belangrijk omdat wij geloven dat een hulpvraag nooit op zichzelf staat. In een gezonde leefstijl zijn voeding en beweging onlosmakelijk met elkaar verbonden, dat beseffen wij ons heel goed. Voor een gezond leven dienen beiden (en meer!) in balans te zijn. Diëtiste Evi Sleegers ontdekte de kracht van voeding in haar eigen keuken en brengt haar enthousiasme graag over op cliënten. Eten maakt haar blij. Niet de voor de hand liggende zak chips of reep chocolade maar gezonde, simpele maaltijden. Ze richt zich in haar dagelijkse praktijk op veel meer dan afvallen, deze diversiteit is wat haar hart sneller doet kloppen.

Podopraktijk Martens

Problemen met de voeten kunnen erg vervelend zijn en grote gevolgen hebben voor de rest van je gestel. In de dagelijkse fysiotherapiepraktijk zien we regelmatig mensen met klachten voorbijkomen die terug te leiden zijn naar de voeten, reden genoeg dus om nauw samen te werken met een specialist op dit gebied. Vanaf deze mei 2021 is register-podoloog Irma Martens elke woensdagavond aanwezig zijn in onze praktijk. Irma heeft een zelfstandige onderneming waar ze mensen met voet-gerelateerde houdingsklachten behandelt. Ook heeft ze specialistische kennis van voetzorg bij reuma en diabetes.

Odekerken Logopedie

Voor problemen met stem, ademhaling of mondmotoriek moet je bij een logopedist zijn. Goede zorg bestaat in onze ogen uit een totaalpakket, samenwerking en korte lijnen zijn daarbij onmisbaar. Vanaf september 2021 is ons lijntje met logopediste Marieke van Seccelen erg kort, zij biedt haar diensten vanaf dan namelijk aan vanuit ons pand aan de Milhezerweg in Deurne. Marieke is allround logopedist, stemtherapeut en taal-/spraakpatholoog. Ze richt zich op behandeling van stem-, keel- en ademklachten bij volwassenen en houd van een open en veilige sfeer in haar behandelkamer.

Fysiotherapie Wieënhof
Samenwerking vinden wij belangrijk. Ook met collega-praktijen. Daarom werkt Fysio Jansen nauw samen met Fysiotherapie Wieënhof uit Venray.