Fysiotherapie Bakel?

Je hebt gezocht naar fysiotherapie Bakel. In buurt van Bakel ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren fysiotherapeut je graag helpt met jouw klachten. De afstand tussen Bakel en Deurne is met de auto slechts 9 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 21 minuten. Heb je fysiotherapie in Bakel op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Waarom kiezen voor fysiotherapie Bakel, als je Fysio Jansen in de buurt hebt liggen. Wij leggen graag uit hoe Fysio Jansen aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Jansen?

De patiënt staat centraal voor alle fysiotherapeuten binnen Fysio Jansen. Jouw mening is belangrijk, die nemen we serieus. Het is toch jouw lichaam en behandeling? Wij zijn er om te helpen en luisteren goed en aandachtig naar jouw problemen/klachten. Daarbij zijn de fysiotherapeuten vooral duidelijk; wat gaan we doen, wat kun je zelf doen en hoe lang gaat het duren? Dat geeft houvast en richting, een positief punt om naar toe te werken tijdens de fysiotherapie. Dat vinden wij belangrijk, jij moet er zin in krijgen, net als wij. In beweging blijven is belangrijk, ook na de therapie. Daarom staat plezier bij ons hoog op de lijst. Ons echte doel? Ervoor zorgen dat jij na de therapie nog net zo enthousiast bent om in beweging te blijven.

Fysio Jansen is een resultaatgerichte praktijk voor fysiotherapie en gevestigd in de Walsberg. Onze locatie biedt naast ruime behandelkamers een oefenruimte van maar liefst tachtig vierkante meter, die daarbij ook nog rolstoelvriendelijk is. Binnen lopen, of rijden, dat vinden we gezellig maar we werken alleen op afspraak.

Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Welke therapievormen zijn er mogelijk bij Fysiotherapie Jansen?

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende therapievormen: algemene fysiotherapie, triggerpointtherapie, geriatrie fysiotherapie, echografie, oedeemtherapie, IASTM, oefentherapie, Mulligan concept, Medical taping, Shockwave therapie, Flossband therapie, Deep Tissue Massage en Dry Needling.

Afspraak inplannen?

Deze maak je heel eenvoudig, telefonisch, door te bellen naar 0493 – 242121 of stuur een e-mail naar info@fysiopraktijkjansen.nl. Aangezien wij tijdens het werken niet altijd de kunnen telefoon opnemen kan het zijn dat wij je niet altijd meteen te woord kunnen staan. Spreek onze voicemail in met opgave van jouw naam en telefoonnummer en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. Het annuleren van een fysiotherapiebehandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, indien je later annuleert of niet verschijnt moeten we helaas 100 % van de behandeling in rekening brengen.

Fysiotherapie Bakel - Fysio Jansen