Herstel na Kanker?

Wanneer je kanker hebt zal fysiotherapie niet het eerste zijn waar je aan denkt. Toch kan het van grote toegevoegde waarde zijn in de periode tijdens en na behandeling. Zeker als u (zware) behandelingen tegen kanker moet ondergaan, of ondergaan heeft, denkt u niet als eerste aan het op peil houden van uw conditie. Toch zou u dit moeten doen, uit onderzoek blijkt namelijk dat het een legio aan voordelen heeft om een specifiek trainingsprogramma tijdens en na de behandeling te volgen.

Er zijn vele vormen van kanker, waarvan er steeds meer gelukkig adequaat te behandelen zijn.

  • Borstkanker
  • Lymfoedeem
Herstel na Kanker? l Fysiotherapie Deurne l Vakkundig
Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Fysiotherapie bij herstel van kanker

Behandeling na een vorm van kanker is uitdagend en voor een adequate behandeling is het noodzakelijk om een gedegen onderzoek uit te voeren met betrekking tot de huidige en gewenste belastbaarheid. Fysiotherapie richt zich er op om de fitheid en spierkracht te behouden tijdens het ondergaan van de behandeling tegen kanker, en middels specifieke training na afloop van het medische traject. Je zult sneller herstel van fitheid en spierkracht ervaren, minder vermoeidheid en je zult sneller de dagelijkse activiteiten op kunnen pakken. Blijf gedoseerd bewegen maar zorg ook voor voldoende rust na het bewegen. Start met een afgestemd programma voor een goede en snelle revalidatie van jouw herstel.

Behandelingen die vaak toegepast worden bij voetklachten:

Samen met jou bekijken we of er een behandeling nodig is en welke behandeling het best bij jou past.

Afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Je kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0493 – 242121 of stuur een e-mail naar info@fysiopraktijkjansen.nl.

Oefenruimte - Fysio Fitness - Fysio Deurne - Fysio Jansen