Fysiotherapie Vlierden?

Je hebt gezocht naar fysiotherapie Vlierden. In buurt van Vlierden ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren fysiotherapeut je graag helpt met jouw problemen/klachten. De afstand tussen Vlierden en Deurne is met de auto slechts 9 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 18 minuten. Heb je fysiotherapie in Vlierden op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Waarom kiezen voor fysiotherapie Vlierden, als je Fysio Jansen in de buurt hebt liggen. Wij leggen graag uit hoe Fysio Jansen aansluit op jouw behoeften en wensen.

Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Jansen?

Fysio Jansen is een resultaatgerichte praktijk voor fysiotherapie en gevestigd in de Walsberg. Onze locatie biedt naast ruime behandelkamers een oefenruimte van maar liefst tachtig vierkante meter, die daarbij ook nog rolstoelvriendelijk is. Binnen lopen, of rijden, dat vinden we gezellig maar we werken alleen op afspraak.

Op de volgende punten onderscheidt Fysio Jansen zich:

  • Ervaren fysiotherapeuten
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend
  • Veel verschillende behandelmethodes mogelijk
  • Persoonlijke aandacht
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen wachtlijst
  • Volledig rolstoeltoegankelijk
  • Korte lijnen met zorgverleners

Welke therapievormen zijn er mogelijk bij Fysiotherapie Jansen?

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende therapievormen: algemene fysiotherapie, triggerpointtherapie, geriatrie fysiotherapie, echografie, oedeemtherapie, IASTM, oefentherapie, Mulligan concept, Medical taping, Shockwave therapie, Flossband therapie, Deep Tissue Massage en Dry Needling.

Afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Je kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0493 – 242121 of stuur een e-mail naar info@fysiopraktijkjansen.nl. Laat ons jouw problemen/klachten weten, wij helpen je graag! Als wij helaas verhinderd zijn om de telefoon op te nemen, spreek dan graag onze voicemail in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Het annuleren van een fysiotherapiebehandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, indien je later annuleert of niet verschijnt moeten we helaas 100 % van de behandeling in rekening brengen.

Fysiotherapie Vlierden - Fysio Jansen