Fysiotherapie Milheeze?

Je hebt gezocht naar fysiotherapie Milheeze. In buurt van Milheeze ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren fysiotherapeut je graag helpt met jouw problemen/klachten. De afstand tussen Milheeze en Deurne is met de auto slechts 9 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 14 minuten. Heb je fysiotherapie in Milheeze op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Waarom kiezen voor fysiotherapie Milheeze, als je Fysio Jansen in de buurt hebt liggen. Wij leggen graag uit hoe Fysio Jansen aansluit op jouw behoeften en wensen.

Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Waarom kiezen voor Fysio Jansen?

Fysio Jansen onderscheidt zich met persoonlijke fysiotherapie van hoge kwaliteit, effectieve behandelmethodes, goede zorgcontacten met alle verzekeraars én een hoge tevredenheid van patiënten. Het eerste contact moment is voor ons belangrijk dat dit soepel verloopt, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame relatie. Dit begint met makkelijk parkeren tot onze heldere communicatie, bij ons voel jij je snel thuis want dat vinden wij belangrijk! Daarnaast heeft Fysio Jansen ervaren fysiotherapeuten in huis die samen met jou het maximale uit het herstel willen halen.

Op zoek naar ‘gewone’ fysiotherapie in de buurt van Milheeze of juist gespecialiseerde zorg op het gebied van bijvoorbeeld shockwave, echografie, geriatrie, medical taping, Fysio Jansen biedt een breed scala aan expertise.

 

Welke therapievormen zijn er mogelijk bij Fysiotherapie Jansen?

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende therapievormen: algemene fysiotherapie, triggerpointtherapie, geriatrie fysiotherapie, echografie, oedeemtherapie, IASTM, oefentherapie, Mulligan concept, Medical taping, Shockwave therapie, Flossband therapie, Deep Tissue Massage en Dry Needling. Heb je vragen over een bepaalde therapie? Laat ons jouw vraag weten en wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden.

Afspraak inplannen?

Een afspraak kun je telefonisch of via de mail maken. Aangezien wij tijdens het werken niet altijd de telefoon kunnen opnemen, kan het zijn dat wij je niet altijd meteen te woord kunnen staan. Spreek de voicemail in met opgave van jouw naam en telefoonnummer en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. Het annuleren van een fysiotherapiebehandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, indien je later annuleert of niet verschijnt moet ik helaas 100 % van de behandeling in rekening brengen.

Fysiotherapie Milheeze - Fysio Jansen