Fysiotherapie Helmond?

Je hebt gezocht naar fysiotherapie Helmond. In buurt van Helmond ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren fysiotherapeut je graag helpt met jouw klachten. De afstand tussen Helmond en Deurne is met de auto slechts 12 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 38 minuten. Heb je fysiotherapie in Helmond op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Waarom kiezen voor fysiotherapie Helmond, als je Fysio Jansen in de buurt hebt liggen. Wij leggen graag uit hoe Fysio Jansen aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Jansen?

Onze fysiotherapeuten onderscheiden zich met persoonlijk fysiotherapie dat is gericht op resultaat en effectieve behandelmethodes. Wij hebben goede zorgcontacten met alle verzekeraars en onze patiënten beoordelen ons met een 8,9/10. De patiënt staat bij ons centraal. Het eerste contact moment is voor ons belangrijk dat dit soepel verloopt, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame relatie. Dit begint met makkelijk parkeren tot onze heldere communicatie, bij ons voel jij je snel thuis want dat vinden wij belangrijk! Fysio Jansen heeft ervaren fysiotherapeuten in huis die samen met jou het maximale uit het herstel willen halen. Daarnaast bieden wij zeer ruime openingstijden aan op iedere dag van de week.

Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Welke therapievormen zijn er mogelijk bij Fysiotherapie Jansen?

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende therapievormen: algemene fysiotherapie, Deep Tissue Massage, Dry Needling, triggerpointtherapie, geriatrie fysiotherapie, echografie, oedeemtherapie, IASTM, oefentherapie, Mulligan concept, Medical taping, Shockwave therapie en Flossband therapie. Heb je vragen over een bepaalde therapie? Laat ons jouw vraag weten en wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden.

Afspraak inplannen

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt. Een afspraak kun je gemakkelijk inplannen door te bellen naar 0493 – 242121 of een e-mail te sturen naar info@fysiopraktijkjansen.nl. Aangezien wij tijdens het werken niet altijd de telefoon kunnen opnemen, kan het zijn dat wij je niet altijd meteen te woord kunnen staan. Spreek de voicemail in met opgave van jouw naam en telefoonnummer en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. Het annuleren van een fysiotherapiebehandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, indien je later annuleert of niet verschijnt moet ik helaas 100 % van de behandeling in rekening brengen.

Fysiotherapie Helmond - Fysio Jansen