Fysiotherapie Griendtsveen?

Je hebt gezocht naar fysiotherapie Griendtsveen. In buurt van Griendtsveen ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren fysiotherapeut je graag helpt met jouw klachten. De afstand tussen Griendtsveen en Deurne is met de auto slechts 12 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 26 minuten. Heb je fysiotherapie in Griendtsveen op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Waarom kiezen voor fysiotherapie Griendtsveen, als je Fysio Jansen in de buurt hebt liggen. Wij leggen graag uit hoe Fysio Jansen aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Jansen?

Persoonlijke fysiotherapie van hoge kwaliteit, resultaatgericht, effectieve behandelmethodes, goede zorgcontacten met alle verzekeraars én een hoge tevredenheid van patiënten, dat is Fysio Jansen in een notendop. Onze locatie biedt naast ruime behandelkamers een oefenruimte van maar liefst tachtig vierkante meter, die daarbij ook nog rolstoelvriendelijk is.

Op de volgende punten onderscheidt Fysio Jansen zich:

  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend
  • Geen wachtlijst
  • Volledig rolstoeltoegankelijk
  • Korte lijnen met zorgverleners
  • Ervaren fysiotherapeuten
  • Veel verschillende behandelmethodes mogelijk
  • Persoonlijke aandacht
Wil je een afspraak inplannen?
Benieuwd naar onze tarieven?
Wie vergoedt wat?

Welke therapievormen zijn er mogelijk bij Fysiotherapie Jansen?

De volgende therapievormen zijn er mogelijk bij ons: algemene fysiotherapie, triggerpointtherapie, geriatrie fysiotherapie, echografie, oedeemtherapie, IASTM, oefentherapie, Mulligan concept, Medical taping, Shockwave therapie, Flossband therapie, Deep Tissue Massage en Dry Needling.

Afspraak inplannen?

Wil je een afspraak inplannen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0493 – 242121 of je kunt mailen naar info@fysiopraktijkjansen.nl. Als wij helaas verhinderd zijn om de telefoon op te nemen, spreek dan graag onze voicemail in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Eenmaal in behandeling? Onze lijnen zijn kort. Jij schakelt direct met jouw fysiotherapeut, dat kan zelfs door een simpel appje. Werkdag, ’s avonds of in het weekend, onze fysiotherapeuten geven altijd snel antwoord. Het annuleren van een fysiotherapiebehandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, indien je later annuleert of niet verschijnt moeten we helaas 100 % van de behandeling in rekening brengen.

Fysiotherapie Griendtsveen? | Fysio Jansen