Fysio Deurne – David Jansen aan het woord

Sport als middel

Na de opleiding aan het Centraal Instituut Opleiding Sportleider (CIOS) vond ik vooral werken in bijzondere omstandigheden leuk. Geen ‘gewone’ sportles maar werken met probleemkinderen en in de vrouwengevangenis. Dat is namelijk meer dan lesgeven, het is gedragsverandering met sport als middel. Iemand écht helpen, dat was mijn trigger waardoor ik koos voor een vervolgopleiding: Fysiotherapie.

Betrokken

Persoonlijkheid, aandacht voor patiënten en dat vanuit state-of-the-art kennis en de overtuiging dat goed doorverwijzen óók goed werk is. Dat is de manier die bij mij past en dat is wat ik belangrijk vind: mijn vak uitoefenen op de voor mij beste manier. Net als dat een behandeling bij een patiënt moet passen.

Patiënt centraal bij Fysio Jansen

Het totaalplaatje, dat is waar al onze fysiotherapeuten naar kijken bij Fysio Jansen. Dat betekent dat we goed luisteren, aandachtig ook en duidelijk zijn. Wat gaan we doen, wat kun je zelf doen en hoe lang gaat het duren? Dat geeft houvast en richting en een positief punt om naartoe te werken tijdens de fysiotherapie. Dat vinden wij belangrijk, jij moet er zin in krijgen, net als wij. In beweging blijven is belangrijk, ook na de therapie. Daarom staat plezier bij ons hoog op de lijst. Ons echte doel? Ervoor zorgen dat jij na de therapie nog net zo enthousiast bent om in beweging te blijven.

Jij bent uniek

Bellen, sms’en, appen, mailen, bij Fysio Jansen zijn de lijntjes kort. Direct contact vinden wij prettig, daarom geen lastige agendaplanning. Ons mobiele nummer is niet geheim dus heb je vragen, werkdag of niet, overdag of ’s avonds, zelfs in het weekend, onze fysiotherapeuten geven altijd snel antwoord.

Contact wanneer het jou uitkomt

Een ander onderdeel waaraan je merkt dat de patiënt centraal staat is: je mening doet ertoe. We vragen ernaar en we nemen het serieus. Het is jouw lichaam, jouw behandeling, als je iets anders wilt, of iets anders wilt doen, dan zijn wij er om je te helpen.

Uitgebreide expertise en behandeling

Denk je aan fysio dan denk je aan oefentherapie. Maar voor de juiste basis die nodig is voor vrije en veilige beweging, beginnen we vaak met massage, mobilisatie, shokwave of dry-needling. Op zoek naar ‘gewone’ fysiotherapie in Deurne of specialisatie op het gebied van bijvoorbeeld oedeemtherapie, echografie, geriatriefysiotherapie, medical taping, Fysio Jansen biedt een breed scala aan expertise.

Het nieuwe werken

Hoewel oefentherapie bijna altijd wel onderdeel is van de behandeling, beginnen we vaak met massage, mobilisatie, shockwave of dry-needling. Dat is nodig om de voorwaarden te scheppen om vrij en veilig te kunnen bewegen.

Je kunt bij ons terecht met alle gewone fysiotherapieklachten. We zijn daarnaast gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals ondermeer oedeemtherapie, Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization, shockwave therapie, echografie, geriatriefysiotherapie, medical taping en flossband therapie.

Een nieuwe manier van werken

Therapie moet plezierig zijn, net als mijn werk! Dat doe ik met de overtuiging dat er áltijd wel iets te doen is en je mensen altijd kunt (proberen) te helpen op een moderne, innovatieve manier. Bij Fysio Jansen kun je dus ook ’s avonds terecht, voor diegene die van negen tot vijf werken en vindt jouw behandeling altijd plaats bij dezelfde therapeut. Tenzij je anders wilt natuurlijk.