Vrouwelijke fysiotherapeut

Wil ik behandeld worden door een man of vrouw? Dat is een belangrijke vraag die je jezelf zeker mag stellen! Ook nu nog, in de 21eeeuw. Want als jij je niet op je gemakt voelt bij iemand van andere sekse, dan is de behandeling toch ook niet optimaal? Wij kunnen ons het best voorstellen, dat veel meiden en vrouwen liever behandeld worden voor een vrouwelijke fysiotherapeut. Of dat nu gaat om je op je gemak voelen omdat het lichaamsdelen zoals liezen of bekken betreft of vanuit een religieus oogpunt. Wat te denken van de behandeling van littekenweefsel na een borstamputatie, fysiotherapie kan klachten namelijk aanzienlijk verminderen. Wat jouw voorkeur en reden ook is, bij ons heb je altijd een keuze!

Omdat Fysio Jansen Deurne het belangrijk vindt dat jij de therapie krijgt die bij jou past, betekent dat ook dat de keuze van fysiotherapeut daarop wordt afgestemd. Want herstellen doe je nou eenmaal beter en sneller als je je op je gemak voelt, daar helpen we jou graag bij. Jouw input is belangrijk! Voelt iets wel of juist niet goed? Onze behandelingen zijn op maat en geheel aanpasbaar. Herstellen doe je namelijk niet alleen, jij en wij, we zijn een team en halen er samen het beste uit!

Meer informatie of een andere vraag? Bel of mail ons, dan helpen we je graag! Tel: 0493 – 242121 Email: info@fysiopraktijkjansen.nl