Personal training in Deurne

Fitter worden lukt soms niet alleen. Een personal trainer begeleidt jou met aandacht, tijd en coaching om jouw gestelde doelen te behalen en bewegingsklachten te voorkomen.

Bij Fysio Jansen geloven we dat personal training voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen is. Een personal trainer is er helemaal voor jou. Je Personal Trainer laat je zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe je kunt variëren. Snel resultaat gegarandeerd. Nog een voordeel: half werk is geen optie. Een goede Personal trainer zoekt namelijk altijd naar de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken.

Piet Kuijpers is een ambitieuze trainer en coach die als geen ander weet waar je tegenaan loopt wanneer je juist wilt eten en trainen terwijl het dagelijkse leven doorgaat. Het is zijn missie om zichzelf en anderen continu verder te ontwikkelen, zowel mentaal als lichamelijk.

Wil jij graag een gezonder leven en dit zorgeloos kunnen combineren met je druk bestaan? Meld je dan aan voor personal training bij Piet Kuijpers, jouw personal trainer Deurne! Piet is bereikbaar op 06 53900715.

Vijf redenen om te kiezen voor personal training

 1. Persoonlijke aandacht
 2. Alleen oefeningen uitvoeren die goed voor jouw lichaam zijn en die aansluiten bij jouw doel
 3. Een stok achter de deur
 4. Gemotiveerde gecertificeerde trainer
 5. Heldere en duidelijke communicatie

De oefenruimte van Fysio Jansen is rustig en dat betekent meer aandacht. Jouw doelen en wensen zijn voor mij belangrijk om te werken aan een persoonlijk plan. Ik luister naar jouw verhaal, jouw wensen en jouw doel en zet die om in een op jou gericht maandelijks trainingsprogramma.

Voor resultaat is consistent trainen van groot belang en ik zie je graag progressie maken in onze oefenruimte. Ik zorg ervoor dat je gemotiveerd raakt om regelmatig te komen trainen! Ik steun je zoveel mogelijk en dan zul je gegarandeerd je doelen bereiken!

Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, een personal trainer helpt je ze op een gezonde manier te behalen. Een personal trainer haalt je uit je comfortzone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet. En hij laat je zien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt.

Je kunt je progressie pas meten als duidelijk is wat je vertrekpunt en je persoonlijke doelen zijn. Tijdens een intakegesprek met een van onze personal trainers bespreek je deze. Zo merk je gelijk of er een goede klik is. Jullie stellen samen een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

Wil jij je doelstellingen behalen maar lukt het je echt niet alleen? Wil jij het neusje van de zalm op het gebied van begeleiding en ondersteuning bij het verbeteren van je fitheid en gezondheid? Dan is het tijd om in gesprek te gaan met een Personal Trainer!

Personal trainer Deurne - Fysio Jansen te Deurne
 • Tarieven personal training
  • 1 op 1                                                                           40 euro per uur
  • Small group*                                                                45 euro per uur

   

  *  max. 6 deelnemers. De 45 euro per uur zal gedeeld worden door de aantal deelnemers. Kom je met 6 vrienden trainen en betaal je per persoon 7,5 euro per training.

Ben je klaar voor een proeftraining?

Bij de proeftraining hoort een intakegesprek van ongeveer een kwartier. Je kunt tijdens het intake gesprek vertellen wat je doelen zijn en wat je graag zou willen bereiken. Heb je blessures? Hoe lang heb je wel of niet al getraind? Deze en andere vragen komen aan bod. Je maakt uiteraard ook kennis met de ruimte van Fysio Jansen waar je straks gaat trainen.

Het kennismakingsgesprek is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!