Bootcamp in Deurne

Wil jij op sportief gebied naar een nieuw niveau getild worden? Of je nou een beginner bent of je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Fysio Jansen biedt een gevarieerd programma aan waarbij iedereen aan zijn of haar trekken komt. Fysio Jansen geeft jou de kans om te groeien. En je zult merken dat je gezonder en vitaler in het leven gaat staan.

Bootcamp is ontstaan bij militaire eenheden om hun troepen te trainen en tot het uiterste te pushen. Tijdens de bootcamp training wordt er gebruik gemaakt van alledaagse attributen die je tegenkomt in de parken van Deurne. Denk aan bankjes, muurtjes, omgevallen bomen, trappen, bruggetjes en uiteraard gewoon het groene gras. Bij Fysio Jansen komt ook geregeld andere apparatuur mee tijdens de trainingen zoals kettlebells, dumbells, corebags, battle ropes, slamballs en sandbags om je tijdens te trainingen extra te prikkelen. De combinatie van het trainen met eigen lichaamsgewicht en met behulp van de aangeboden hulpmiddelen zorgen ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt.

Wat centraal staat is dat je op je eigen niveau jezelf kan ontwikkelen op fysiek gebied. Wil je bijvoorbeeld opwerken voor een obstacle run, dan ben je bij ons aan het goede adres. Samen met andere bootcampers die jou ook zullen motiveren.

Bootcamp Deurne - Fysio Jansen

Complete Training: In een uur krijg je een full body workout waarbij uithoudingsvermogen en spierkracht centraal staan

Snel Resultaat: Onze training zorgt er voor dat je je snel fitter en gezonder gaat voelen.

Voordelige Tarieven: Laagdrempelige tarieven die ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om deel te nemen aan Bootcamp!

Houd je wel van een uitdaging? Wil je weten waar je grenzen liggen en hoe je ze verder kunt verleggen? Dan is de Bootcamp een geschikte training voor jou. Met deze high intensity workout train je in de buitenlucht op kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa.

De trainingen worden gegeven door Militair en personal trainer Piet Kuijpers. Piet is bereikbaar op 06 53900715.

De bootcamp training is voor mannen en vrouwen die tijdens de training helemaal los willen gaan en zichzelf zonder enige terughoudendheid durven laten uitdagen. Tijdens deze explosieve training komen oerkrachten los waarvan je niet eens wist dat je ze had. Er is geen plek voor smoesjes en je wordt elke keer gemotiveerd om je grenzen opnieuw te verleggen. Tijdens deze Bootcamp training breng jij jezelf steeds een stapje verder dan je ooit had durven dromen.

De parken van Deurne zijn een perfecte locatie voor het geven van Bootcamp trainingen!

Wil jij dit een keer meemaken? Meld je dan aan voor de gratis proeftraining!